به میزبانی مجتمع صنعتی «چادرملو» برگزار شد؛
نشست همکاریهای مشترک صنعت و دانشگاه
به گزارش روابطعمومی مجتمع صنعتی «چادرملو»؛ در پی انعقاد توافقنامه همکاری میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه اردکان و شرکت معدنی و صنعتی "چادرملو" و تأسيس مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه این شرکت در برج فنّاوری و نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ رئیس، اعضای هیات علمی و جمعی از معاونین و استادان دانشگاه امیرکبیر پس از بازدید دو روزه از مجتمعهای معدنی و صنعتی چادرملو طی نشستی مشترک با مدیران، مشاوران و مجریان طرحهای توسعه شرکت به بررسی راههای توسعه همکاری فیمابین پرداختند.
"مهندس تقیزاده" مدیرعامل شرکت چادرملو در این جلسه با ارائه گزارشی از موفقیتهای سال گذشته این شرکت در زمینه تولید، افزایش بهرهوری، کاهش هزینهها، مصرف انرژی و اجرای ضوابط زیستمحیطی و تدابیر کاهش دهنده آسیبهای ناشی از شیوع کرونا؛ مهمّترین استراتژیهای چادرملو را که مرتبط با توان و قابلیتهای دانشگاهیان و مراکز علمی و تحقیقاتی و شرکتهای دانش بنیان میباشد، هوشمندسازی فرآیند اکتشاف، استخراج و تولید جهت ارتقای بهرهوری، کاهش مصرف انرژی و داخلیسازی قطعات صنعتی و ماشینآلات عنوان کرد.
وی، گفت: در حال ورود به اکتشاف در معادن عمیق هستیم و قطعاً در این راه نیازمند بهرهگیری از فنّاوریها و نوآوریهای بهروز میباشیم لذا این همکاری دانشگاه با صنعت، گام عملی و بزرگی است برای نزدیک کردن نگرشهای آکادمیک و خلاق با نگرشهای صنعتی و تولیدی که میتواند تحولات عظیمی را در بستر مراکز علمی و تولیدی کشور به ارمغان آورد.
مدیر عامل چادرملو تاکید کرد: دربهای این شرکت به روی تمامی محققان، نوآوران و متخصصان فنّی و تخصصی باز است و از هرگونه پیشنهادات عملی و اثربخش در تحقق اهدافمان استقبال میکنیم.
مهندس تقی زاده ۲ اولویت دیگر این شرکت را که در دستور کار قرار گرفته است؛ ساخت سلولهای خورشیدی و ممبران آب شیرین کن عنوان کرد و افزود: آماده هرگونه سرمایهگذاری در این زمینه هستیم.
دکتر معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز با اعلام اینکه در برنامه راهبری دانشگاه به دنبال حل مشکلات بخشهای تولید، صنعت و مهارتافزایی هستیم، اظهار امیدواری کرد: دستاورد این بازدید ارائه طرحها و برنامههای کاربردی و عملیاتی برای تداوم همکاری عملی و تنگاتنگ صنعت و دانشگاه باشیم.
دکتر بهجتی، رئیس دانشگاه اردکان نیز طی این برنامه با ابراز تمایل برای تطبیق گرایشهای تحصیلی این دانشگاه با نیازهای صنعت، تصریح کرد: خوشبختانه دیوارهای بی اعتمادی مابین صنعت و دانشگاه برداشته شده و تلاش داریم با بهرهگیری از ظرفیت و توان علمی و دانشجویان در خدمت رفع نیازهای صنعت باشیم.